Skip to content

Culiniaire avond - Save the dates !

Onze culinaire wereldreis gaat verder.

Elke eerste vrijdag van de maand nemen we je bij Bulles de Princesse mee op een nieuwe smaakbestemming – telkens verrassend, telkens met de juiste pairing in het glas.

De eerste etappes van onze culinaire reis liggen intussen achter ons, maar het jaar is nog niet ten einde.
Twee avonden wachten nog; Elzas in november en Wildcreaties in december; om 2025 in stijl af te sluiten.

En dan richten we ons vizier op 2026.
Een nieuw jaar vol smaak, verhalen en ontmoetingen aan tafel.

  • 6 februari – Toscane, La Dolce Vita
  • 6 maart – Vlaamse klassiekers
  • 3 april – Een avond in Marrakech
  • 8 mei – Asperges, het witte goud
  • 5 juni – Andalusië, tapas uit het Zuiden
  • 4 september – Ode aan de champignon
  • 9 oktober – Franse klassiekers

Elke avond vertelt zijn eigen verhaal – over smaak, sfeer en samenzijn.
En precies dat maakt elke editie onvergetelijk.

Bij elk menu serveren we met zorg gekozen wijnen, vaak uit de streek die het menu inspireert.
Uiteraard schenken we daarbij ook champagnes, zorgvuldig geselecteerd om de gerechten te versterken en de beleving compleet te maken.
Want wat we ook serveren, Champagne past bij alles én blijft het hart van onze beleving.

Zet de data alvast in je agenda, sommige avonden zijn te bijzonder om te missen.

Winkelwagen
Back To Top