Culiniaire avond - Save the dates !

Onze culinaire wereldreis gaat verder.
Elke eerste vrijdag van de maand nemen we je bij Bulles de Princesse mee op een nieuwe smaakbestemming – telkens verrassend, telkens met de juiste pairing in het glas.
Onze winterse Wildcreaties van vrijdag 5 december vormde de finale halte van onze culinaire reis van 2025.
Vanaf nu richten we onze blik op 2026.
En jaar dat opnieuw gevuld wordt met smaak, verhalen en warme ontmoetingen aan tafel.
- 6 februari – Toscane, La Dolce Vita
- 6 maart – Vlaamse klassiekers
- 3 april – Een avond in Marrakech
- 8 mei – Asperges, het witte goud
- 5 juni – Andalusië, tapas uit het Zuiden
- 4 september – Ode aan de champignon
- 9 oktober – Franse klassiekers
Elke avond vertelt zijn eigen verhaal – over smaak, sfeer en samenzijn.
En precies dat maakt elke editie onvergetelijk.
Bij elk menu serveren we met zorg gekozen wijnen, vaak uit de streek die het menu inspireert.
Uiteraard schenken we daarbij ook champagnes, zorgvuldig geselecteerd om de gerechten te versterken en de beleving compleet te maken.
Want wat we ook serveren, Champagne past bij alles én blijft het hart van onze beleving.
Zet de data alvast in je agenda, sommige avonden zijn te bijzonder om te missen.