Skip to content

Art @ Bulles de Princesse
Meet the Artists

Hubert Van de Velde

Hubert Van de Velde (geboren te Hasselt, 14 september 1950) heeft er als telg van een schippersfamilie een lange en bewogen carrière als binnenschipper op zitten.
Momenteel woont hij met zijn vrouw in Edegem.

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw heeft hij zich ontpopt als kunstschilder. Als kunstenaar is hij een autodidact. Intussen exposeerde hij op bijna honderd tentoonstellingen. Zijn werk wordt gekenmerkt door fantasie en abstracte figuren die deel uitmaken van zijn kleurenspel.

Wist je dat het logo van Bulles de Princesse afgeleid werd van zijn artistieke interpretatie van een portret van Prinses?

Inspiratie vond hij op zijn talrijke reizen doorheen Europa, Afrika en Zuid-Amerika.

Laat je betoveren door de kleurrijke en fantasierijke wereld van Hubert!

Luc Bacqué

Diploma Hoger Kunstonderwijs + 3 jaar Specialisatie aan de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten te Brugge

In zijn schilderijen begint de kunstenaar steeds met een figuratieve aanzet die hij in een grauwe grondtoon op het canvas aanbrengt. Tijdens het schilderen evolueert deze basisvorm, door het gebruik van verschillende structuren, tot een compositie waarin er al dan niet een zweem van deze figuratieve aanzet kan worden teruggevonden.

Zeer verscheidene en spannende aspecten van deze kunst worden zodoende tot een eenheid samengebracht. Vormen van beheersing kan je in de meeste werken duidelijk waarnemen. Beweging en ritme worden duidelijk benadrukt door Luc Bacqué’s omgang met de kleurrijke schildersmiddelen.

Acryl- en olieverven hebben het canvas veroverd en beginnen, onder begeleiding van de kunstenaar, hun lyrische reis.

Bert Goeman - Cube Art

Bert GOEMAN is een Belgisch modefotograaf die de voorbije 25 jaar vooral actief was in modellenfotografie. Zijn passie en vooral de verwondering voor de fotografie brengt hem de laatste jaren tot de “Art Photography”, kunstfoto’s telkens rond diverse thema’s.

Het thema “Caresse de Lumière”, een ode aan de vrouw, is een reeks zwart-wit foto’s die de vrouwelijke vormen subtiel in clair obscur weergeven.
Alle beelden zijn te verkrijgen in diverse formaten.

Cédric Dekimpe

Ambachtsman Cédric Dekimpe wordt met zijn artistiek “stucwerk” waarmee hij prachtige creaties maakt in sierplaaster, een steeds grotere naam in de meubelwereld en onder interieurarchitecten.

De collectie van zijn eigen merklijn l’Excep – The Exception of Life – vloeit voort uit zijn artistieke visie waar het minerale en de ambachtelijke afwerking centraal staan. Het resultaat is een nieuwe generatie designmeubels met een nooit eerder vertoonde “look & feel”. Zijn inspiratie haalt hij uit de eindeloze stroom van vormen en structuren die ons elke dag overspoelen.

Back To Top