Ga naar hoofdinhoud

Bulles de Princesse, een glamoureuze champagnebar in hartje Brugge, waar je jezelf verliest tussen het excentriek behang, de fluwelen meubels en de onweerstaanbare champagnekaart, waar elk zintuig geprikkeld wordt en waar een ontsnapping aan de
realiteit waarheid wordt.

En toen was er Bulles de Princesse……

Prinses, gastvrouw en zaakvoerster, ontvangt u elke zondag en maandag vanaf 16u met open armen in haar eclectische en met door schoonheid gedreven passie ingerichte bar voor een unieke smaak-en geurbeleving rond champagne.

Achter de façade van waar ooit één van de laatste Brugse volkscafé’s was, De Vismijn, vind je een exclusieve champagne-en lifestylebar waar naast zo’n 100 champagnes de Vigneron per fles, elke week 5 champagnes per glas te degusteren zijn; aangevuld met een zeer ruim aanbod van alle nevenproducten uit de Champagne. Dit betreft de coteaux champenois, Ratafia, Marc & Fine de Champagne, Gin & Vodka gemaakt van druiven uit de Côte de Blancs en een aantal Single Malts & Rums, gevinifieerd in vaten uit de Champagne.

De terroir Champagne

Kortom, alle producten waarbij trouw wordt gebleven aan de terroir Champagne.
Ook aan Bob en Babette werd gedacht met een ruim aanbod aan alcoholvrije dranken, zoals een puur Belgisch tomatensap met lokale kruiden, naar een recept van Nick Bril, (2 Michelin sterrenzaak The Jane); Osan by Sang Hoon Degeimbre (2 Michelin sterrenzaak l’Air du Temps), een maceratie van bloemen en planten, maar ook niet-alcoholische bubbels en de alcoholvrije klassiekers zoals Gin, Rum, Vermouth, …

Trouwens, al eens feministische cocktails geproefd? Die serveren ze bij Bulles de Princesse. Een subtiel samenspel tussen aciditeit, bitter en zoet.

Hier draait alles rond SMAAK.

Niet enkel kan je je laten verrassen door een glaasje verfijnde champagne, ook aan foodparing werd gedacht, met een aantal vaste en wekelijks veranderlijke gourmandises.

Back To Top