Wil je samen met minimaal 24 personen genieten van een unieke culinaire ervaring onder leiding van chefkok Jeroen van Robuusk?
Schrijf je dan hier in.
Mocht het aantal gasten onverwachts lager uitvallen, dan storten wij het volledige bedrag van de betaling terug.
Robuusk @ Bulles de Princess
Dinner with a twist
Bulles de Princesse sprankelt met
de wereldkeuken van Robuusk.
Op 11 december neemt chef Jeroen Borglevens van het Brugs restaurant Robuusk je mee op een smaakvolle wereldreis.
Zijn gerechten, een explosie van smaken uit alle hoeken van de globe, maar dan met een verrassende twist.
Klassiekers worden heruitgevonden en krijgen een geheel nieuwe dimensie.
Bereid je voor op een culinaire ervaring die je smaakpapillen zal prikkelen en je gehemelte zal verwennen.
Want bij Jeroen is elke hap “een avontuur.”
Combineer dit met de zorgvuldig geselecteerde champagnes van Prinses, en je hebt alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond uit!
Menu
2 Amuses
Laëtitia Torchet – Blanc de Blancs – 9€/13€
Tonijn / brioche / nikkei
Louis Déhu – Premier Cru – Millésime 2013 – 9€/13€
Zeebaars / dashi / jonge komkommer
Thierry Bourmault – Zéro Dosage – Extra Brut – Blanc de Blancs – Premier Cru – 9,50€/14€
Noordzeevis / bisque / gnocchi
Guyot Poutrieux – Les Vertus d’Elise – Brut – Blanc de Blancs – Cuvée Elise Ambre – 10,50€/14,50€
Jonge eend / rode biet / pomme fondant
Cordeuil Père et Fille – Extra Brut – 9€/13€
Surprise dessert
Salmon – Rosé Brut – ‘Collection Montgolfière” – 9,50€/13,50€
Wanneer?
Woensdag 11 december 19u00.
Prijs:
Voor een vaste prijs van €79 per persoon ontdek je de wereld op één avond.
Wens je verzekerd te zijn van een plaatsje, dan is inschrijven vooraf noodzakelijk.
Dranken worden ter plaatse verrekend.
Champagneflight – 6 degustatieglaasjes – aan slechts 50€.
Reserveren:
Dit kan enkel via onderstaand inschrijvingsformulier, gevolgd door betaling van 79€ per persoon.
Mededeling: uw naam en juist aantal personen.
Uw reservatie is pas definitief na ontvangst van uw betaling.
Gelieve mogelijke allergieën tijdig te melden om u een passend alternatief te kunnen voorstellen.